Zanger Glenn de Koning in de prijzen én viert grootscheeps eerste lustrum

Gepubliceerd: 26-04-2019 10:04

Zanger Glenn de Koning in de prijzen én viert grootscheeps eerste lustrum

ZAANSTREEK – De Zaanse zanger Glenn de Koning maakt zich op voor een druk jubileumjaar. Dat kent inmiddels al weer een muzikaal succes. Zo moest hij in de recent gehouden finale van Jantjes Talentjacht 2019 alleen Bart van Dishoeck als zijn meerdere erkennen. Glenn liet verder iedereen achter zich. 

De jury van deze muzikale strijd in de Amsterdamse kroeg kende zo aan onze streekgenoot als winnaar van de tweede plaats een serie prachtige prijzen toe. Zo won Glenn optredens in Café Tante Roosje, een professionele opname, ticket voor de Skybox Ajax en een promotioneel optreden tijdens het Guilty Pleasure Festival.

Koningsnacht/dag
Wie Glenn de Koning wil feliciteren (en horen zingen) hoeft daarvoor niet naar Amsterdam af te reizen of lang te wachten. In zijn eigen café aan de Damkade 2 in Zaandam is het vannacht, tijdens de koningsnacht, al feest met live muziek vanaf 20.00 uur. Glenn treedt zelf morgen op tijdens koningsdag.

Vijf jaar Café Glenn
Dit alles is de opmaat naar de viering vijf jaar Café Glenn de Koning. Op zaterdag 25 en zondag 26 mei viert Glenn deze mijlpaal met een tweedaagse evenement. Elk jaar pakt de zanger uit met een buitenfestival voor de eigen deur. Maar dit jaar wordt uitgeweken naar de Rozengracht en duurt het feest twee dagen. Gezien de line-up worden er extra bezoekers verwacht wat een grotere locatie noodzakelijk maakt.

Sterke line-up
Er zijn optredens van Wolter Kroes, Tino Martin, Thomas Berge, Django Wagner, Wesley Klein, John West, Peter Beense, Mart Hoogkamer, Alex, de Lawineboys, John Zoet, Frans Halsema, Robert van Hemert, Ernest, Lee-Ann, Danilo Kuiters, Dave Groenendijk, Eppie, Christa Kerdijk, Ruud Versteeg en uiteraard Glenn de Koning zelf.

Meer informatie en kaartverkoop: http://glenndekoning.com/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl