Zaterdagvoetbal

05-11-2021 12:24

Zaterdagvoetbal

STREEK – In het eerste weekeinde van november staat er flink wat op het spel. Het einde van de eerste periode komt in zicht en dat geeft toch spanning. Toeschouwers en sporters zullen (gelukkig?) niet op het CTB gecontroleerd te worden.

In de tweede klasse A maakt OSV nu nog (6 gespeeld) de meeste aanspraak op die titel n een periode die gaat over liefst 12 wedstrijden. FC Zaandam kent een vrije ronde waar OSV geen moeite mag hebben met het laag geklasseerde AMVJ.

In de derde klasse B kan ZCFC goede zaken doen in Den Helder als daar HCSC verslagen gaat worden. Zet kan dan wat makkelijker naar boven kijken. De eerste periode beslaat 8 wedstrijden en lijkt weggelegd voor Olympia Haarlem. Op de Kalverhoek

In de vierde klasse gaat de eerste periode ook over 8 wedstrijden. Dan is het treffen in Wormerveer tussen de nummer 1 De Volewijckers en de nummer 2 Fortuna Wormerveer heel interessant. De thuisploeg moet winnen om kans te blijven maken op de periodetitel.

De derby tussen Sporting Krommenie en Blauw Wit W zal ongetwijfeld het aanzien meer dan waard worden. De krachtsverschillen zijn gezien de ranglijst nihil. De enige vraag is hoe Blauw Wit W de krachtmeting met Fortuna al heeft verwerkt.

WSV’30 gaat op bezoek bij Zaanlandia en moet het tij weer wat zien te keren. De Zwartjes lijken daartoe de ideale tegenstander. De nummer laatst RCZ zal er ongetwijfeld alles aan doen om bij De Meteoor een positief resultaat te behalen.

In Oostzaan zal OFC ongetwijfeld flink aan de bak moeten om Westzaan (zie foto) te kunnen verslaan. In het landelijke Jisp zal de lokale voetbaltrots het tegen de Mokummers van TOB lastig krijgen, maar niets is onmogelijk. Trainer Tania zal zijn mannen beslist op scherp weten te krijgen.

Programma 6 november
14.30 uur HCSC - ZCFC -
14.00 uur Zaanlandia - WSV'30 (zat) -
14.00 uur Sp.Krommenie (zat) - Blauw Wit W. -
14.00 uur SDOB - Rood Wit Zaanstad (zat) -
14.30 uur De Meteoor - RCZ (zat) -
14.30 uur OFC - Westzaan (zat) -
14.30 uur Jisp - TOB -
14.30 uur Fortuna W. - De Volewijckers

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl