Zaterdagvoetballers nog met publiek

13-11-2021 17:45

Zaterdagvoetballers nog met publiek

STREEK - Vandaag konden de voetballers nog rekenen op de steun van hun supporters. Of dat in grote getale is gedaan vertelt de historie op dit moment nog niet.

Voor de beker speelde KFC (zondag) bij Elinkwijk. Dat leverde een probleemloze 0-4 winst op en daar eens de Groote Koogsche door naar de volgende ronde.

In de competitie werden een aantal partijen gespeeld in de vierde klasse B. In Broek in Waterland verraste Zaanlandia SDOB door een keurige 2-2 remise te scoren

Door en in Jisp werd weliswaar de eer gered, maar de 1-8 winst voor het bezoekende OFC maakt duidelijk dat er eigenlijk geen eer te behalen was voor de blauwwitten.

De voor morgen vaste gestelde wedstrijd tussen Egmondia en SVA is uitgesteld. In Akersloot zullen vanaf 14.00 uur Meervogels’31 en Saenden wel de strijd aangaan. Beide teams hebben uit hun zes gespeelde wedstrijden tien punten behaald.

Hoewel Hercules Zaandam zelf niet in actie hoeft te komen kan het team van trainer Eric Heerings dit weekend de eerste periode in de 3e klasse kunnen pakken. Dan dient concurrent Limmen op eigen veld te verliezen van het laaggeklasseerde De Rijp.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl