ZCFC bestuurlijk blijvend op orde

15-11-2021 14:39

ZCFC bestuurlijk blijvend op orde

ZAANDAM - Bij de zaterdag derde klasser ZCFC is verheugd gereageerd op het bericht dat zich een nieuwe duo-voorzitter heeft gemeld in de persoon van Roland van Braam, terwijl ook Jesse Haanstra bestuurlijk aan zal sluiten.

Er is een lange zoektocht aan voorafgegaan die uiteindelijk resultaat heeft opgeleverd. In Roland van Braam is de nieuwe duo-voorzitter naast Martijn Jonker gevonden. Van Braam kwam recentelijk in het nieuws vanwege de politieke problemen in de SP namens welke partij hij raadslid was en is in de gemeente Zaanstad.


In zijn vrije tijd is Van Braam een ZCFC'er in hart en nieren, neemt veel bestuurlijke ervaring mee, en voetbalt bij de veteranen en komt uit een echt ZCFC-nest. Hij neemt straks de rol van Dirk Slootweg over. 
In juni vorig jaar werd al afgesproken op zoek te gaan naar bestuurlijke vernieuwing voor de duo-voorzitters-rol om zo de continuïteit te waarborgen en een bestuurlijke impuls te geven. 
Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering werd door Slootweg al eens namens het bestuur een uitgebreide toelichting op gegeven. Tot 1 januari zullen de taken worden overgedragen.

Zeer blij is men bij 'Zet' dat ook Jesse Haanstra aansluit. Momenteel speler van het zevende elftal en eerder in de selectie acterend. Ook deze kandidaat is een ZCFC-er pur sang en heeft vanuit zijn bedrijf veel bestuurservaring. 

Tijdens de eerst komende Buitengewone Ledenvergadering (waarschijnlijk in januari) zullen, conform de statuten en met in achtneming van de termijnen voor kandidaatstelling en mogelijke tegenkandidaten, de voorgenomen benoeming worden geagendeerd en -indien akkoord van de leden- bekrachtigd.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl