Zesde Zaanse Beursvloer

12-07-2020 12:53

Zesde Zaanse Beursvloer

STREEK - Na lang en goed nadenken over de Zesde Zaanse Beursvloer op 8 oktober 2020 zijn we eruit: het gaat door! Dat is in aangepaste vorm mogelijk omdat we gebruik mogen maken van de prachtige, ruime Bullekerk; het cultuurpodium in Zaandam. Cancellen was voor ons geen optie, want de maatschappelijke organisaties hebben meer dan ooit hulp nodig. Alleen vorig jaar zijn er al 78 matches afgesloten met een gekapitaliseerde waarde van € 180.000!

Voldoende afstand
In de Bullekerk kunnen we voldoende afstand van elkaar houden, zonder dat we door elkaar heenlopen. Dat is ook mogelijk dankzij een speciale carré-opstelling van tafels. De ondernemers staan op een vaste plek achter de tafels en de maatschappelijke initiatieven lopen daar aan de andere kant omheen, met de klok mee. Bij de Beursvloer gaat het om het uitwisselen van kennis, het inzetten van menskracht of het beschikbaar stellen van materialen. Samen bepalen jullie of het tot een match kan komen. De onderlinge afspraken leggen de partijen vast in een samenwerkingsformulier, onder directe begeleiding van Zaannotarissen.

Andere vorm
Om het publiek te spreiden, organiseren we bovendien niet één Beursvloer van anderhalf uur. We starten met één uur Beursvloer en drie thema-tafels: materialen, kennis, menskracht. Daarna kunnen nieuwe mensen aanhaken en anderen vertrekken of napraten bij de bar. Vervolgens start een tweede uur Beursvloer, opnieuw met dezelfde drie thematafels. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen volgt een derde uur. Reserveer de middag van donderdag 8 oktober alvast in uw agenda!

Tijdstip: donderdagmiddag 8 oktober
Locatie: Bullekerk, Westzijde 75, Zaandam
Vragen? Neem contact met ons op via 06-24204792 of info@zaanseuitdaging.nl

Voorbereiding maatschappelijke initiatieven
Voor de maatschappelijke initiatieven organiseren we op 10 september een voorbereidende bijeenkomst van 15:30-17:30 in de Bullekerk. Hoe formuleer je een scherpe hulpvraag? Hoe verkoop/presenteer je jouw vraag het beste? Aanmelden (naam, functie, organisatie) voor laatstgenoemde bijeenkomst graag via info@zaanseuitdaging.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl