Zoël Ambrosino tweede in Mister United Continents-verkiezing

03-12-2018 09:18

Zoël Ambrosino tweede in Mister United Continents-verkiezing

ZAANSTREEK – Ook al was hij getransformeerd tot prachtige watergod Poseidon, toch moest Zoël Ambrosino één kandidaat in de pre-pageantsklasse voor laten gaan in de Mister United Continents 2018 verkiezing. 

De 18-jarige Zaandammer deed mee aan de internationale verkiezing in de Filipijnen. Hij moest het tegen negentien kandidaten opnemen. Zijn manager Ryan Sheikrojan, organisator van De Mooiste Man van Nederland Verkiezing, plukte Zoël letterlijk van de straat vanwege zijn sterke ‘modellengezicht’.


Naast gekleed de catwalk over, en de onvermijdelijke ronde in zwemkleding, moest Zoël zich ook bewijzen tijdens de vragenronde. Met als uitsmijter verkleed als Griekse God optreden. Australië werd eerste in de pre-pageantklasse, Spanje leverde de allermooiste man.

Voor Zoël werd het een onvergetelijke ervaring. Dat is onder meer zien op facebook.com/misternederland/ Los van de nodige sluikreclame voor drank en fotocamera’s en gekleed als Poseidon zwoel over het water kijkend, duikt Zoël in slow-motion als volleerd topmodel op uit het water. Smullen voor de liefhebbers van mannelijk schoon…

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl