Zomer vieren op Balkenhaven Pop Up terras

Gepubliceerd: 21-06-2020 8:06

Zomer vieren op Balkenhaven Pop Up terras

ZAANDAM - Per dit weekeinde heeft Zaandam er weer een attractie bij. De mensen achter het idee reppen zelfs al over ' het leukste pop-up terras van Zaandam'. Hun uitnodiging is dan ook de zomer te vieren aan het water op dit terras aan de Hemkade 48 met uitzicht op het  Noordzeekanaal. 'Geniet samen van drinks & bites en kom een potje poolen, jeu de boulen of speel een van de andere games tijdens de borrel.' Belangrijk ook hier: van tevoren reserveren.

Een van de meest unieke locaties van Nederland ligt er niet verlaten bij deze zomer, want vanaf 20 juni is het Balkenhaven Pop-up Terras geopend  in Zaandam. Verwacht tafels vol lekkere bites, drankjes en een 
fantastisch uitzicht. Dit terras aan het Noordzeekanaal is de ultieme plek waar je de hele dag en avond kan zitten, drinken en eten. En dat is niet het enige, je kan ook je vrienden uitdagen voor een potje poolen of jeu de boules tijdens jullie wekelijkse borrel. Zelfs bij minder weer, het blijft natuurlijk Nederland, hoef je je geen zorgen te maken. Je kan nog steeds binnen een drankje drinken bij de bar, in de serre of op het overdekte terras.

Zorg wel dat je van tevoren reserveert zodat je gegarandeerd bent van een chill plekje op het terras, aan het water of binnen bij de bar zodat je de hele dag en/of avond kan eten, drinken en spelen.

Balkenhaven Pop-Up Terras is op woensdag, donderdag en zondag geopend van 10:00 - 22:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 23:00 uur.  Reserveren kan via balken-haven.nl.

Feestelijke openingsborrel op 26 juni
De feestelijke openingsborrel zal op vrijdag 26 juni van 17:00 tot 23:00 uur worden geschonken. Tijdens deze opening zal er worden geproost en op een heerlijke zomer op het Balkenhaven Pop-up Terras, onder het genot van cocktails, lekkere beats en een fijn zonnetje. Uiteraard zal ook hier alles verlopen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl