Zomers leven centraal in PLAY room expositie

Gepubliceerd: 21-06-2019 10:06

Zomers leven centraal in PLAY room expositie

ZAANDAM - Het zomerse leven van reizen, festivals en het buiten zijn staat centraal in de expositie Eropuit die komende zomer centraal staat in galerie PLAY room, Westzijde 99.

Is kunst niet meer geworden dan het decor van onze uitjes? Is de amusementswaarde van kunst belangrijker geworden dan de artistieke inhoud? Of versterkt de integratie van kunst in een festival of landschap de impact van kunst op ons? En past deze buitenkunst ook in een galeriezetting? Om deze vragen te beantwoorden is onder andere een zes meter lang object te zien van Robert Roelink.

Robert Pennekamp toont foto's en schetsontwerpen. Fotografe Grietje Bouman brengt in beeld met haar serie Weg naar Nergens de momenten waarop iemand loskomt van zijn/haar normale bestaan. Op de tentoonstelling Eropuit is verder werk te zien van: Thomas C. Chung, DADARA, Serge Hamad, Evelien de Jong, Ingrid Pellearts, Fernando Spano en Noel Stavropoulos.

De opening is vrijdag 5 juli van 18.00 tot 21.00 uur. Tijdens de opening treedt DJ Yussie op. Zie ook www.playroom-zaandam.nl (Foto: Grietje Bouman, Weg naar Nergens)

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl