Zondag 47ste Kermis Wielerronde Oostzaan

30-07-2019 11:31

Zondag 47ste Kermis Wielerronde Oostzaan

OOSTZAAN – Fans van wielrennen (en een potje kermisbier) zijn zondag 4 augustus van harte welkom bij de 47e editie van de Ronde van Oostzaan. De Doktersbuurt is vanaf 12.00 uur het decor voor de nodige wielerkoersen en vertier.

Zo wordt er gestreden in de Sportklasse, de Elite/Belofte Club-/amateurs/junioren (vrouwen) en de Elite/Beloften/Amateurs (mannen). De organisatie hoopt de nodige lokale, regionale en nationale toppers te begroeten. Twee lokale renners staan zeker aan de start van de Elite-mannen/Beloften/Amateurs wedstrijd: Rick en Martijn Veenhoven.

Startschot
Burgemeester Meerhof geeft zondag het startschot bij de wielerwedstrijden. Daarnaast is er uiteraard één en al gezelligheid op het wielerterras. Dit jaar verzorgt door Café Huppeldepub.

Ook deze keer doet de organisatie een beroep op de zeer gewaardeerde bewoners op en rond het parkoers op clementie. Op de dag van de Ronde zijn de straten van het parkoers en tussenliggende wegen voor alle rijverkeer afgesloten vanaf 9.30 uur. De afsluitingen blijven tot alle wedstrijden zijn beëindigd.

Starttijden
De starttijden zijn als volgt: 12.00 uur Sportklasse (50 km), 13.15 uur: Elite/Belofte Club-Vrouwen/Amateur-Vr./Junior-Vr (50 km) en 15.00 uur: Elite Mannen/Belofte/Amateurs (80 km). Het parkoers gaat door de Doktersbuurt. Start/finishlocatie is de Dr. Boomstraat.

Meer informatie op www.rondevanoostzaan.nl of Twitter (@RondevOostzaan). Even gluren op Facebook is ook een mogelijkheid: www.facebook.com/#!/ronde.vanoostzaan

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl