Zondagse voetbalresultaten

20-09-2020 22:26

Zondagse voetbalresultaten

STREEK- Voor nagenoeg alle ploegen werd deze zondag voor het eerst in competitieverband gespeeld. Alleen OFC was al langer aan de gang.

In Oostzaan eindigde de Noord Hollandse derby tussen de geelzwarten en Hollandia in een 1-1 remise. Dat was na twee winstpartijen even slikken. De ploeg uit Hoorn koos ervoor om in een verdedigende 5-4-1 formatie OFC op te vangen en dan te hopen op een snelle counter. Dat speltype leek aanvankelijk beloond te gaan worden (0-1), maar gelukkig voor de Oostzaners kon de gelijkmaker gescoord worden. 


In de eerste klasse verloren beide Zaanse vertegenwoordigers. Fortuna W hield het een helft goed vol tegen SDZ, maar moest na de thee drie tegentreffers incasseren. Op bezoek bij Hoofddorp wist Assendelft het ook niet te redden (2-1 nederlaag). Zondag treffen beide teams elkaar in Assendelft. Daar zullen geen Fortuna supporters bij aanwezig mogen zijn vanwege de volksgezondheid.

Onderaan het klimduin in Castricum wist KFC niet te winnen van Vitesse’ 22 dat een 3-1 zege boekte. In de derde klasse deed SVA goede zaken via een 4-1 winst op Bergen, kwam Hercules Zaandam in goede stemming terug vanuit Limmen (0-2), presteerde WSV’30 thuis goed tegen KSV (3-1 winst) en deed Saenden op eigen terrein het tegen Koedijk ook zoals iedereen verwachtte (2-0). Voor Sporting Krommenie was Meervogels’31 nog een maatje te groot. In Akersloot sloot de wedstrijd met een 2-0 eindstand.

In de vierde klasse schoot RCZ met scherp tegen Wherevogels. Liefst vijf keer troffen de Racers doel en hielden het eigen doel schoon. Westzaan moest in Obdam het plaatselijke Victoria bestrijden en dat leverde niet het gewenste resultaat op (1-0 nederlaag). Zaandijk kreeg Dynamo Ursem op bezoek. De gasten gingen er met een 0-3 winst in de tas vandoor. In Graftdijk wist Rood Wit Zaanstad een prima 2-3 overwinning te boeken en nam Knollendam bij Purmerland ook de drie winstpunten mee (0-2).

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl