Zonder vrijwilligers valt Nederland stil

12-04-2021 10:34

Zonder vrijwilligers valt Nederland stil

STREEK - Wat zou onze maatschappij zijn zonder de inzet van de honderdduizenden vrijwilligers? Zonder al die mensen met hun passie valt ons land stil. Wat is nu de leukste manier om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet? Want dat verdienen ze allemaal: stuk voor stuk.

Geef één of meerdere vrijwilligers op voor de Vriendenloterij Passieprijs van de Nationale Vrijwilligersprijzen 2021 en breng daarmee je dankbaarheid in beeld. Op 10 juni worden De Nationale Vrijwilligersprijzen uitgereikt, waaronder ook deze passieprijs voor individuele vrijwilligers. In heel Nederland zijn er veel vrijwilligers die veel goeds doen. Laat zien dat jij jouw (mede)vrijwilligers waardeert!

Bedankjevrijwilliger.nl
De Nationale Vrijwilligersprijzen hebben een speciale website in het leven geroepen waarop individuele vrijwilligers bedankt kunnen worden met een mini-vlog. Degene die bedankt doet dat door het opnemen van een videofilmpje op zijn mobiel. Vervolgens plaats je dat filmpje via www.bedankjevrijwilliger.nl de website op en maakt de vrijwilliger die jij bedankt kans op 250 euro. Maar liefst 350 vrijwilligers maken kans! Je kunt tot 1 mei 2021 vrijwilligers bedanken om voor de prijs van 2021 in aanmerking te komen.

Vrijwilligers verdienen erkenning en waardering
Met de Nationale Vrijwilligersprijzen kunnen vrijwilligers in het zonnetje gezet worden. 2021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet met als thema nieuwe gezichten. De bedoeling is dat er zoveel mogelijk nieuwe mensen bereikt worden. In juni reikt de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de prijzen uit. Meer informatie en over hoe je vrijwilligers kan aanmelden is te vinden op www.bedankjevrijwilliger.nl. Neem een kijkje bij de bedankjes die al gedaan zijn.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl