Zwembad Het Zwet gaat open

28-05-2020 13:32

Zwembad Het Zwet gaat open

WORMERLAND - Daar waar in de omgeving de zwembaden al eerder opengingen kan nu de vlag ook uit bij zwembad Het Zwet. Zaterdag 30 mei zullen de poorten om 10.30 uur opengaan.

Het geduld van de Wormerlanders is op de proef gesteld, maar de poorten zullen opengaan voor het bijzondere seizoen 2020. Na veel onderzoek, overleg en lezen van protocollen is er besloten om het seizoen, weliswaar later dan normaal, van start te laten gaan.
Iedereen heeft begrepen dat dit een ander seizoen zal zijn dan dat de Wormers gewend zijn. Binnen het zwembadteam is men ervan overtuigd dat er samen (badgasten en medewerkers van het zwembad) een mooi seizoen van gemaakt kan worden.

Uiteraard gelden er regels die niet gebruikelijk zijn in Zwembad Het Zwet, maar het zijn wel de regels die ervoor hebben gezorgd dat er dit seizoen alsnog gezwommen kan worden. Zo zal een ieder die gebruik gaat maken van het zwembad op diverse manieren benadert worden i.v.m. de nu geldende regels.

Via Facebook, de website www.zwembadhetzwet.nl en flyers bij de kassa van het zwembad zullen alle badgasten geinformeerd worden over:
1. Tarieven abonnement banen zwemmen in de ochtend en losse kaartverkoop. Beide zal op reservering plaats gaan vinden!!!!
2. De regels die gehanteerd gaan worden, opgesteld door het RIVM.
3. De regels vanuit het zwembad met betrekking tot gebruik van de faciliteiten.

De allesoverheersende tip is vooral de regels goed door én in te nemen. Alleen op die manier kan iedereen een fantastisch seizoen tegemoet zien.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl