Contact

RTV Zaanstreek
Molenwerf 42
1541 WR Koog aan de Zaan
Telefoon: 075 - 6706106
E-mail: info@rtvzaanstreek.nl

Routebeschrijving

Coentunnelweg vanaf Amsterdam (A8)

Neem de afslag Koog aan de Zaan West/ Zaandijk West.
Ga beneden aan de afslag linksaf.
Ga op de rotonde rechtdoor. Ga met de weg mee naar links. Volg deze weg tot u aan uw rechterhand een winkelcentrum passeert. Neem de eerste afslag rechts na dit winkelcentrum, u rijdt dan het parkeerterrein van het winkelcentrum op. Parkeer uw auto, de ingang van de studio is de deur naast die van buurthuiscentrum "De Vuister", deze is gelegen tegenover de kapper die in het winkelcentrum zit. Bij aanbellen wordt de deur vanaf de eerste etage voor u geopend.
Vanaf de Provincialeweg Zaandam-Uitgeest
Neem de spoorwegovergang bij station Koog-Zaandijk.
Rijd rechtdoor tot de T-splitsing (bij het politieburo), ga daar linksaf.
Ga op de rotonde rechtdoor. Ga met de weg mee naar links. Volg deze weg tot u aan uw rechterhand een winkelcentrum passeert. Neem de eerste afslag rechts na dit winkelcentrum, u rijdt dan het parkeerterrein van het winkelcentrum op. Parkeer uw auto, de ingang van de studio is de deur naast die van buurthuiscentrum "De Vuister" , deze is gelegen tegenover de kapper die in het winkelcentrum zit. Bij aanbellen wordt de deur vanaf de eerste etage voor u geopend.
 
Vanuit Krommenie, Assendelft of Westzaan
Neem de rotonde bij de Watertoren zodanig dat u richting Koog aan de Zaan/Zaandijk rijdt. Volg de Guisweg richting Westerkoog. Neem de rotonde voor een kwart. Ga met de weg mee naar links. Volg deze weg tot u aan uw rechterhand een winkelcentrum passeert. Neem de eerste afslag rechts na dit winkelcentrum, u rijdt dan het parkeerterrein van het winkelcentrum op. Parkeer uw auto, de ingang van de studio is de deur naast die van buurthuiscentrum "De Vuister" , deze is gelegen tegenover de kapper die in het winkelcentrum zit. Bij aanbellen wordt de deur vanaf de eerste etage voor u geopend.
 
Met de Trein
Neem de stoptrein naar Uitgeest of Zaandam. Stap uit op station Koog aan de Zaan. Komt u uit de richting Zaandam ga dan onder het spoor door naar de wijk Westerkoog. Loop het station uit en volg de straat de Locomotief. Ga op de T-splitsing linksaf richting het winkelcentrum Westerkoog, dit ziet u op de splitsing al liggen. Loop door het winkelcentrum naar de andere kant (mocht het winkelcentrum gesloten zijn ga dan buitenom naar de andere kant van het centrum). Sla rechtsaf, aan uw linkerhand komt u het pand tegen waar Zaanradio in zit, tegenover de kapper in het winkelcentrum zit de ingang van ons pand.  De ingang van de studio is de deur naast die van buurthuiscentrum "De Vuister". Bij aanbellen wordt de deur vanaf de eerste etage voor u geopend.

Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl