Om de kwaliteit van de wegen en de bereikbaarheid van de gemeente optimaal te houden, werkt de gemeente regelmatig aan de weg. Om overlast voor de gebruiker tot een minimum te beperken, informeert de gemeente u hier over deze werkzaamheden.

In verband met de aanleg van verkeersdrempels is de Dorpsstraat in Oostknollendam van 1 t/m 5 mei tussen 9:00 - 17:00 uur gestremd voor alle motorvoertuigen. Fietsers en voetgangers kunnen langs het werk.

 


 

Wegafsluiting donderdag 4 mei 2023 te Wormer

 

In verband met de 4 mei-herdenking zijn de volgende straten in Wormer op 4 mei afgesloten tussen 19.00 en 21.00 uur:

  • Dorpsstraat tussen de P.E. Kramerstraat en de Molstraat
  • Zaandammerstraat vanaf de Kokerstraat tot aan de Dorpsstraat

 


Hinder tijdens de levering, plaatsing en afmontage woonunits Poelweg eind maart tot begin juni

Eind maart worden de woonunits voor huisvesting vluchtelingen uit Oekraïne vanaf het oude Floris-terrein aan de Veerdijk op een ponton geplaatst en via de Zaan naar de Poelweg gesleept. Daar worden ze door middel van een torenkraan vanaf de ponton de locatie op gehesen.

De kraan wordt op de kruising van de Wormerringdijk en de Poelweg geplaatst. Doorgaand verkeer van en naar Oostknollendam is tijdens deze werkzaamheden mogelijk. Alleen tijdens het hijsen zal het doorgaand verkeer moeten wachten. Verkeersregelaars zullen dit in goede banen leiden.

Bewoners van de Poelweg en het chaletpark Weromeri kunnen via het terrein van Arjan Bloem en de Hofjes naar hun woningen. Hier worden ook borden voor geplaatst.

Vervolgens zijn nog enige maanden nodig om de afbouw-, montage en woonrijpwerkzaamheden te voltooien. Wij verwachten dat de werkzaamheden begin juni zijn afgerond.

Klik hier voor uitgebreid groter  Plaatje