Werk in uitvoering Wormerland


Aanleg glasvezelkabels voor het bedrijven terrein Wormer van 18 september tot half december 2023.

In de week van 18 september begint de firma Glaspoort met leggen van glasvezelkabels op het bedrijventerrein in Wormer. Deze werkzaamheden gaan twee tot drie maanden duren.

Bewoners kunnen overlast ervaren als de stoep open ligt, om de kabels te leggen in het industriegebied en op het voetpad van de Zaandammerstraat.

Bedrijven en aanwonenden ontvangen een brief wanneer de werkzaamheden plaatsvinden.


Project Torensloot oktober 2023 tot juni 2024

Project Torensloot in Wormer is van start gegaan. Het gaat om de straten Spijtstraat, wandelaarstraat, Hollandiastraat, Herderstraat, Kameelstraat-zuid, Prins van Oranjestraat-zuid en de Arisstraat-oost.

Het werk wordt stapsgewijs uitgevoerd en duurt tot de zomer van 2024. Meer informatie over het project vind je op deze pagina .

 


Werkzaamheden Starnmeerdijk door HHNK tot 2025.

De dijk rond de Starnmeer is afgekeurd en moet verbeterd worden. Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier zorgt ervoor dat de dijk weer voldoet aan de veiligheidseisen en naar verwachting 20 tot 30 jaar meegaat.

Meer informatie over deze werkzaamheden en de contactgegevens van de projectleider vind je op de website van het Hoogheemraadschap. Hier vind je ook een QR-code waarmee je de bouwapp Kadeverbetering Starnmeer kunt downloaden.