(UPDATE) ANWB-winkel Zaandam verhuist

Gepubliceerd: 23-05-2019 16:05

(UPDATE) ANWB-winkel Zaandam verhuist

ZAANDAM – Op zaterdag 8 juni 15.00 uur is het definitief over voor de ANWB-vestiging aan de Gedempte Gracht 66. Posters in de raam maken het duidelijk: het filiaal van de belangenclub voor mobiliteit sluit de deuren. Om vervolgens op een nieuwe plek aan de Gedempte Gracht 27-29 in Zaandam te heropenen.

Op woensdag 12 juni 10.00 uur openen de deuren op de nieuwe locatie. Die ligt op een steenworp afstand aan de overkant van de gracht. Door het betrekken van twee winkelpanden, waar ooit modezaak Ulla Popken en Hunkemöller was gevestigd, is de krapte van de oude ANWB-winkel verleden tijd. 'Ruim een verdubbeling van het aantal vierkante meters' laat de perswoordvoerder weten.

Meer beleving
Reden van de verhuizing is omdat de ANWB op zoek was naar een grotere locatie waarin 'we meer beleving en inspiratie in de winkelinrichting konden brengen in navolging van de winkels in Sneek, Leeuwarden en Utrecht Neude. Door het grotere vloeroppervlak is er meer ruimte om ons assortiment in de winkel te verbreden zodat we onze leden in Zaandam nog meer te bieden hebben.'

Oude locatie
Op de vraag hoelang de ANWB-winkel op de oude locatie was gevestigd, moest de bond het antwoord vooralsnog schuldig blijven. Wat er met het pand gaat gebeuren weten ze ook niet. 'Onze vastgoedcollega’s vieren vakantie' luidt het antwoord. Of eigenlijk schreven ze 'onze vastgoedcollega’s viert vakantie'. Zou er één collega zijn die over de ANWB winkelpanden gaat? Of wil je je gewoon niet in de kaarten laten kijken omdat er een gegadigde is voor de koop? Want naar het schijnt is het pand eigendom van de ANWB.

De verdubbeling van het winkeloppervlak betekent een groter assortiment van de Human Nature collectie en ANWB artikelen. Waarbij de leden net als voorheen terecht kunnen voor het aanvragen of upgraden van hun Wegenwacht, reisverzekering, aanvraag Visakaart, tolvignetten, international rijbewijs etc..

'Superblij'
Het personeel verhuist mee naar het nieuwe pand en 'is superblij met deze nieuwe, aantrekkelijke, eigentijdse winkel' laat de persdienst tot slot weten. 'Ze zien er naar uit onze leden/klanten vanaf 12 juni met gepaste trots en enthousiasme in de nieuwe winkel te ontvangen' klinkt het in ronkende reclamewoorden.

Uiteraard gaat de verhuizing samen met een feestje van aanbiedingen. Zo ontvangen de eerste honderd ANWB-leden die de nieuwe winkel de eerste vijf dagen na de opening bezoeken een bij aankoop een stormparaplu cadeau. Blijkbaar verwacht de Algemene Nederlandse Wielrijders Bond een stormachtige aanloop…

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl