A Lovely afternoon in the (Wilhelmina)Parc

Gepubliceerd: 18-08-2020 16:08

A Lovely afternoon in the (Wilhelmina)Parc

WORMERVEER - Het inmiddels zeer bekende Margriet Eshuijs PopUpkoor verzorgt in nauwe samenwerking met Wilhelminapark Wormerveer en Anna's Huis zondagmiddag 6 september een openluchtbenefietconcert in de muziekkoepel in het sfeervolle Wilhelminapark fraai gelegen tussen Wandel- en Zaanweg.

Er is gedacht in veel creatieve oplossingen. De stoelen geplaatst rondom de muziekkoepel worden toegewezen op naam en bij de ingang van het park aan de Wandelweg zorgen vrijwilligers en koorleden ervoor dat iedereen die heeft gereserveerd zijn plekje vindt. De zitplaatsen zijn door het koor en het park aan een goed doel gekoppeld. Een zitplaats kost € 7,50 waarvan € 1,50 voor de stoel en de overige € 6.-- direct gaan naar het Anna's Huis. 


Door alle afgelastingen van grote acties voor goede doelen kwamen ook de donaties voor het Anna's huis tot stilstand. Volgens Margriet een klein drama want juist in deze tijd is het Anna's huis een belangrijke plaats in de Zaanstreek voor mensen, gezinnen, families die te maken hebben met de ziekte kanker. En zo hebben het Wilhelminapark, het Margriet Eshuijs PopUpkoor en het Anna's huis de handen ineen geslagen. De zitplaatsen zijn eenvoudig te reserveren door een mailtje te sturen naar info@margrieteshuijs.nl. 

Het Park zorgt voor consumpties en er is een Tosti truck voor de hartige trek. Het koor zingt drie sets van zomerse liedjes die iedereen kent, maar toch verrassen omdat Margriet ze van een eigen arrangement heeft voorzien. Liedjes zoals Something inside so strong, Oh Happy day, Can't stop the feeling, Walking on Sunshine en What a wonderful World zetten de toon van A Lovely Afternoon in the Parc. Het Wilhelminapark gaat open om 14.00 aanvang 15.00 uur. De ingang is aan de Wandelweg 54 te Wormerveer. www.margrieteshuijs.nl www.Wilhelminaparkwormerveer.nl www.levenmetkankerzaanstreek.nl (Anna's huis)

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl