Afgeslankte Bokketochie

Gepubliceerd: 13-11-2021 10:11

Afgeslankte Bokketochie

STREEK - Je zal maar bokbierliefhebber zijn dezer dagen. Juist dit weekeinde dacht je je hart op te kunnen halen. Het Saense Bokketochie was in aantocht. Je keek er reikhalzend naar uit. En toen was daar de persconferentie...

Daaruit is voortgekomen dat er vandaag zaterdag 13 november de 'afgeslankte versie' van de 49e Bokketocht zal worden gehouden. De gastheren/-vrouwen van Brouwerij Hoop, Zaanzicht, Batavia 1894 en Bruizz staan vanaf 13.00 klaar om iedereen te ontvangen voor een heerlijk bockbiertje!

Van belang is dat iedereen zich beseft dat de tocht al om 20.00 uur zal eindigen vanwege de nieuwe regelingen. Het advies is daarom niet zo vreemd: STAP VROEG OP DE FIETS!!

De maatregelen behelsen ondermeer dat er eenmalig gescand zal worden en zijn er polsbandjes voor entree bij de andere zaken!

'Uiteraard dit keer bij vier stempels een volle kaart en dus een cadeautje' is de toevoeging van de organisatie. Geen zes stempels omdat het Heerenhuis en Eetcafé de Toog zich eerder met pijn in hun hart moesten terugtrekken. En tot slot nog de melding dat het op zondag weer verplicht zitten is in de horeca.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl