Alex Geernaert door als hoofdtrainer vv Assendelft

30-04-2020 12:08

Alex Geernaert door als hoofdtrainer vv Assendelft

STREEK - Het bestuur van voetbalvereniging Assendelft heeft medio januari 2020 overeenstemming bereikt met de hoofdtrainer Alex Geernaert over contractverlenging met één seizoen.

Op zaterdag 14 maart, voorafgaande aan de wedstrijd Assendelft tegen KFC, zou het contract feestelijk ondertekend worden. Dit is door het aflasten van deze wedstrijd vanwege de coronacrisis uitgesteld. Inmiddels is het contract op bescheiden wijze alsnog getekend.


Het bestuur van vv Assendelft is zeer verheugd dat Alex Geernaert door gaat bij de vereniging. 'We hopen dat we het nieuwe seizoen gezond weer aan de bak mogen. De ambities zijn onveranderd groot. Op het moment van afbreken van het seizoen stonden we fier aan kop met vier punten voorsprong op de nummer van de ranglijst in de tweede klasse. Vanwege deze reden hebben we bij de KNVB een plek in de eerste klasse aangevraagd. We hopen en verwachten dat dit wordt toegekend. We rekenen erop dat de selectie dit niveau aan kan. De selectie blijft grotendeels bijeen en er komen wat jonge spelers bij' zo laat preses Jan Schavemaker opgetogen weten.

Op de foto van Erik Jan Aafjes het moment dat alle aanwezigen de verlenging van het contract bevestigen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl