Amateurkunst in spotlights

Gepubliceerd: 09-04-2018 9:04

Amateurkunst in spotlights

ZAANDAM - In het kader van de landelijke ‘Iktoon-campagne’ tonen Zaankanters in mei en juni hun amateurkunst. FluXus speelt daar op in met optredens, voorstellingen en exposities.

Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Met de Iktoon-campagne wordt dit zichtbaar op meer dan duizend locaties in meer dan 200 gemeenten. Kunstencentra, ateliers en buurthuizen en winkels doen er aan mee. Maar ook thuis en op straat bruist het van de amateurkunst.

Bij FluXus staat de Zaanse amateurkunst centraal. Zoals zondag 27 mei met ‘Zaanse Juweeltjes’: een talentenjacht in de muziekkoepels op de Gedempte Gracht, het Koogerpark, Agathepark en het Wilhelminapark. De talentenjacht wordt verdeeld over vijf zondagen en worden gejureerd door diverse muzikanten, dans- en zangdocenten. Er zijn ook amateurvoorstellingen in het Zaantheater, te gekke shows in Podium de Flux en diverse evenementen in Zaanstad-Noord, zoals Boulevaart te Krommenie.

Zelf amteurkunstenaar en meedoen? Meld je dan aan via amateurkunst@fluxus.nl. Voor meer informatie: www.iktoonzaanstreek.nl en www.fluxus.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl