Annie Stam beste bouler

11-07-2021 10:00

Annie Stam beste bouler

OOSTKNOLLENDAM - Als de vakantieperiode dan is aangebroken is het voor veel mensen heel gewoon om het edele spel jeu de boules te gaan beoefenen. In Oostknollendam is dat toch net even anders. Niet voor niets komen er maar liefst 22 deelnemers af op het roemruchte KnolBoules-toernooi. Elders op het complex is er ook nog activiteit op de tennisbaan.

Bij het KnolBoules-toernooi is puntenteller Jacinta van Zwet die het wel drie keer had nagekeken. ''Maar het is toch echt zo, de eerste prijs is voor mijn eega'', vertelde ze vrijdagavond rond half elf niet zonder trots. Het was het – vanwege de pandemie - eerste boule-toernooi van 2021. Annie liet Koos Hazes (2e) en Henny Boon (3e) nipt achter zich. Op de foto alle prijswinnaars op een rij: vlnr Koos Hazes, Jan Stam (6e), Annie Stam, Pim Knijnsberg (5e), Bertha Boon (4e) en Henny Boon.

Onder ideale omstandigheden werd op Klein Wimbledon ook een tennistoernooi gehouden. Rob Hand (links) en Mike Boonouvrie werden gedeeld nummer één. De overige zes deelnemers ontliepen elkaar niet veel. Bijzonderheden? ''Het prachtige tennisweer en de heerlijke toastjes met paling'', aldus organisator Jaap Leegwater.

Aan voetbal werd ook nog gedacht. De verzamelde voetballers opererend als Knollendam 1 scoorden een winst en gelijkspel tijdens Zaanstad Cup 2021.  Van Rood Wit Zaandam werd tijdens de laatste dag van het Zaanstad Cup-toernooi met 2-0 gewonnen. Het duel tegen FC Zaandam eindigde gelijk, 0-0. Daarmee werd Knollendam in het totaalklassement dertiende (van de twintig teams). Een zeer verdienstelijke prestatie van de ploeg van trainer Andy Huitema.

De bron van dit geheel is de onvolprezen KnolKnal Nieuwsbrief 181 (3e jaargang)

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl