Artzaanstad gaat weer open

Gepubliceerd: 03-05-2020 16:05

Artzaanstad gaat weer open

ZAANDAM - Stilgezeten hebben ze beslist niet bij Artzaanstad. Er is achter de (corona)schermen keihard gewerkt. Dat allemaal bij elkaar maakt dat Artzaanstad woensdag 6 mei haar deuren weer zal (her)openen.

Het is de zichtbaar verheugde Marc Aijtink, directeur van Artzaanstad, die opgelucht kan melden dat er vanaf woensdag 6 mei weer deuren geopend mogen en kunnen worden. 'Het weer openstellen van onze ruimte is best een beetje spannend. De overheid roept ons nog steeds op thuis te blijven en wijst op ieders maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat was, naast de zorgen om de gezondheid van de teamleden en onze klanten, een belangrijke reden om dicht te gaan.' 

In de tijd dat Artzaanstad gesloten was is er keihard gewerkt. Aijtink daarover: 'Het hele gebouw is schoongemaakt, opgefrist en geschikt gemaakt om jou in deze tijd te kunnen ontvangen. Zo hebben we de expositieruimte en kunstverhuur een compleet andere indeling gegeven. Dat betekent vooral dat we meer ruimte hebben gecreëerd. We hebben de looppaden verbreed en de bokken met schilderijen staan vrij in de ruimte.' 

Ook de populaire cadeauwinkel heeft een ware metamorfose ondergaan. Ze is daardoor veel mooier en overzichtelijker geworden en vormt een nog beter geheel met de industriële uitstraling van het gebouw. 


'Nu we de ruimte hebben aangepast durven wij het aan je weer te ontvangen. Toch vragen we iedereen zoveel mogelijk online een kunstwerk te reserveren of een winkelaankoop te doen. Bekijk alvast het protocol om het bezoek voor iedereen prettig te laten verlopen. Wij vragen je vriendelijk je hieraan te houden' besluit Marc Aijtink zijn 'blijde' boodschap.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl