Bas Westerhof (CDA) en Geert Rijken (PvdA) vanavond te gast bij In de Ban van de Zaan

Gepubliceerd: 23-01-2019 9:01

Bas Westerhof (CDA) en Geert Rijken (PvdA) vanavond te gast bij In de Ban van de Zaan

ZAANSTREEK - Bas Westerhof (CDA) en Geert Rijken (PvdA) zijn vanavond, woensdag 23 januari, tussen 20.00 en 22.00 uur te horen in het live-Zaanradioprogramma In de Ban van de Zaan.

Bas Westerhof heeft in zijn portefeuille onder meer actief burgerschap & buurthuizen, Burgerparticipatie, Duurzaamheid, Energietransitie en Circulaire Economie, Jeugd en zorg en Ouderenbeleid.

Geert Rijken heeft onder meer WMO, sociale wijk- en jeugdteams, Vluchtelingenwerk, Vrijwilligers en buurthuizen en Parkeren, openbaar vervoer, vervoersregio in zijn portefeuille.

Het duo wordt aan de tand gevoeld door Rob van Haarlem, onder meer over de reportage die Zaanradio-redacteur Erik van der Meer maakte.

Live radio
Blijf op de hoogte van de Zaanse politiek en stem af op Zaanradio. Zaanradio is in Zaanstad en Wormerland op de kabel en in de ether te ontvangen. In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether) In Wormerland op de kabelfrequentie 89,0 FM. Zaanradio wordt ook via internet gestreamd via www.rtvzaanstreek.nl Of luisteren via de mediabox, ZIGGO kanaal 915 of KPN kanaal 1115.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl