Bekeren op zondag

20-09-2021 11:03

Bekeren op zondag

STREEK – Na het volle zaterdagprogramma bleef er op de zondag toch nog voldoende over om er eens goed voor te gaan staan dan wel zitten op de diverse voetbalcomplexen.

De laatste voorrondeserie voor de KNVB beker werd gespeeld. Op eigen terrein was er voor WSV’30 geen vuiltje aan de lucht te bekennen en met een 5-2 nederlaag aan de rode broek werd FC Purmerend naar huis gestuurd. De Wormers gaan opgewekt door naar de volgende ronde.

Op sportpark De Kuil leek het er aanvankelijk niet op dat Hercules Zaandam een eenvoudige winst ging behalen tegen stadsgenoot Rood Wit Zaanstad. Na de pauze trapten de mannen van trainer Eric Heerings op het figuurlijke gaspedaal en kwam er een 6-0 winst op het scorebord. Dat maakt dat de Herculieten door zijn naar de volgende ronde.

Op sportpark Jagersveld ontvingen RCZ het in de poule als absolute favoriet geachte Saenden. Beide teams wisten er niet echt vuurwerk in te stoppen en eindigde de derby zoals deze begon met een 0-0 stand. Voor beide teams is het bekeravontuur afgelopen. 

Op 21 september speelt Sporting Krommenie nog een wedstrijd om des keizers baard tegen Geel Wit’20. De Krommenieërs zijn al uitgeschakeld.

Op zaterdag al wisten KFC (zon), Fortuna W. (zat) en KFC (zat) VR1 af te dwingen dat zij door kunnen naar de volgende ronde.


Komend weekeinde gaat de competitie van start.

Foto Theo van Vlaanderen

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl