Benefietveiling Zaanstormend met kleedkamer-rituelen

Gepubliceerd: 19-02-2021 10:02

Benefietveiling Zaanstormend met kleedkamer-rituelen

STREEK - Om geld in te zamelen voor het jeugd-talentontwikkelings project ‘Zaanstormend’ zal er van donderdag 25 februari tot en met woensdag 17 maart  een benefietveiling gehouden worden Dit grote open podium geeft jongeren een plek om hun talent te ontwikkelen en die te tonen aan iedereen in de Zaanstreek. In samenwerking met kunstencentrum FluXus organiseert het Zaantheater al jaren dit welbekende evenement waar jongeren een prachtige kans krijgen om op een groot podium te staan.

Bij de veiling worden ingelijste fotocollages aangeboden, die een kijkje geven achter de schermen van het Zaantheater. Tien jaar lang werden de kleedkamers van artiesten gefotografeerd, die hun opwachting maakten voor hun optreden in het Zaantheater. 


Neutrale, nietszeggende ruimtes, die pas op het moment dat de artiest er binnenstapt een eigen unieke sfeer krijgen en na vertrek weer even anoniem zijn als een paar uur daarvoor. Het zijn intieme foto’s van tijdelijke huiskamers. Van deze foto’s zijn later collages gemaakt en hebben jaren achter de schermen aan de muur van het Zaantheater gehangen.

Bemachtig één van deze unieke inkijkjes achter de schermen van uw favoriete artiest. Er zijn in totaal 50 collages van Karin Bloemen tot Golden Earring, Jochem Myjer tot Liesbeth List. De opbrengst gaat naar het talentontwikkelings-project Zaanstormend. Jongeren krijgen hier de kans om te schitteren op het podium van het Zaantheater.

Klik hier om alle werken te zien: https://www.marktplaats.nl/u/zaantheater/42813370/#view:gallery-view

Voor meer informatie is er de website en zijn er de diverse socials:
https://zaantheater.nl/
https://www.instagram.com/zaantheater/
https://www.facebook.com/zaantheater

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl