Circus Sijm in Assendelft

Gepubliceerd: 02-05-2018 9:05

Circus Sijm in Assendelft

ASSENDELFT – Het ‘hooggeëerde’ publiek is van 9 tot en met 16 mei welkom bij Circus Sijm in Assendelft. De tent is opgesteld bij het station Krommenie-Assendelft.

Circusdirecteur Alex Sijm en zijn internationale gezelschap presenteren met ‘Vive Le Cirque’ een hommage aan 250 jaar circus. Zo wordt de show geopend door de beroemde clown Yann Rossi, bekroond tijdens Circusfestival van Monte Carlo. Er zijn spannende acts zoals het kruisboogschieten van de Italiaan Marco Moressa maar ook klassieke circusnummers zoals paardendressuur.

Showkostuums
De show telt twaalf nieuwe acts met speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass. Alex Sijm: ,,De kostuums zijn gemaakt door gerenommeerde kostuumontwerpers in Amsterdam en Parijs. Het kost natuurlijk veel geld, maar het publiek herkent meteen de kwaliteit.”

De intieme circustent waarin de show wordt gehouden lijkt een bescheiden alternatief tegen de grootscheepse theaterproducties van vandaag de dag. ,,Ons circus ontleent zijn kracht juist aan de kleinschaligheid. De sfeervolle aankleding – met duizenden lampjes – waarbij we onze gasten een warm onthaal rondom de piste geven.”

Kaartverkoop
Alex Sijm wil het circus betaalbaar houden voor iedereen. Kijk voor toegangsprijzen, data en uitvoeringen op www.circussijm.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl