Circus Sijm in Wormer

Gepubliceerd: 09-04-2018 16:04

Circus Sijm in Wormer

WORMER - Het Nederlandse circus Sijm strijkt vanaf 12 april neer in Wormer. Het hooggeëerde publiek is welkom bij de eerste voorstelling die op 13 april om 15.30 uur begint. Tot en met woensdag 18 april geeft Circus Sijm voorstellingen. 

Met de volledig nieuwe show Vive le Cirque brengt circusdirecteur Alex Sijm en zijn artiestenstal een hommage aan 250 jaar klassiek circus. Circus Sijm is een bezoek meer dan waard. Het team van 25 medewerkers telt tien verschillende nationaliteiten, een heuse mini-multiculturele wereld. Een eigen circus was achttien jaar geleden de grote droom van Alex Sijm.

De oorspronkelijk in Egmond geboren en getogen Alex presenteert dit jaar verschillende internationaal bekroonde circusacts. Zo schitterende drie artiesten reeds op het internationale circusfestival van Monte Carlo. Circus Sijm bouwt een kleine, gezellige tent op met 400 zitplaatsen. Iedereen zit vlakbij de piste waardoor je de paarden kan ruiken wanneer ze voorbij galopperen en je het zweet op de voorhoofden van de acrobaten ziet parelen.

Kijk voor prijzen en tijden op: www.circussijm.nl/circus-agenda

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl