Comedy cadeau op Koningsdag

Gepubliceerd: 21-04-2021 9:04

Comedy cadeau op Koningsdag

ZAANDAM - Dat is het gebaar dat het Zaantheater maakt ter gelegenheid van Koningsdag. Een half uur comedy cadeau doen aan iedereen die dat maar wil.

De voorstelling 'Tis hier geen hotel' zal voor velen een aaneenschakeling van herkenning zijn. Gesmijt met deuren, muziek die heel hard staat, continu rotzooi in de badkamer. Dat is het leven met pubers. Ouders zijn er om de koelkast op tijd aan te vullen. 


Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Speciaal voor het Zaantheater hebben de drie cabaretières hun voorstelling van een koningsdagsausje voorzien en geven zij een inkijkje van dertig minuten. 

Vanaf maandagavond 20 uur kan iedereen het cadeautje zien. Maar je kunt ook wachten tot Koningsdag. Aanmelden is gratis en kan via de website van het Zaantheater. Op dinsdag 21 september in het Zaantheater is de hele voorstelling te zien.

De voorstelling zal tijdens Koningsdag ook worden uitgezonden door ZaanTV. De zender zorgt de hele dag voor een gevarieerd aanbod van beelden en geluid.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl