Culturele Raad: avond met lichtheid en humor

Gepubliceerd: 16-09-2020 14:09

Culturele Raad: avond met lichtheid en humor

STREEK - Het is René Sman - voorzitter der Culturele Raad Zaanstad - die aangeeft dat Culturele Raad weer voorzichtig van start zal gaan. Op 19 september zal boswachter Arjan Postma met zijn nieuwste boek bij de Culturele Raad aanwezig zijn. Dat festijn kan door maximaal 100 mensen worden bijgewoond, waarbij vanzelfsprekend de coronaregels van o.a. 1,5 meter worden toegepast.

Sman: 'We proberen er weer een avond als vanouds van te maken. Een avond met lichtheid en humor! En niet te voorspelbaar. Daarom met boswachter en schrijver Arjan Postma, maar ook ook de Zaanse singer-songwriter Jerney Molenaar (Jerney Kate) en comedian Wilko Terwijn.

Arjan Postma (Zaandijk, 28 april 1968) is in korte tijd uitgegroeid tot een bekende tv-persoonlijkheid. Met zijn gedreven manier van vertellen was hij een vaste gast in RTL Late. Daarnaast trad hij op in programma’s als 'Het zijn net mensen' en 'Lang leve de lente'. Eerder verschenen van Arjan Postma het boek 'Buiten!', dat in de Bestseller 60 stond en top-10-noteringen haalde in vele boekwinkels, en 'Buiten met je hond'. Zijn nieuwe boek ‘Hoe één gekke mier de wereld kan veranderen’ is recentelijk uitgekomen.

Ook presenteert de Culturele Raad de Zaanse singer-songwriter Jerney Molenaar én is er na lange tijd weer een heerlijke comedian actief aanwezig. Dat is niet de eerste de beste: Wilko Terwijn. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner.

'Kortom'zo besluit Sman zijn aankondiging, 'Weer een interessante en mooie avond bij de Culturele Raad. Komt dat meemaken!'

Kaarten à € 15,-. Reserveren via info@crzaanstad.nl of www.crzaanstad.nl

Aanvang 20:30 uur. Zaal open 20:00 uur
Graag tot ziens in Cultureel Centrum de Bullekerk
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl