DekaMarkt steunt buurtinitiatieven

Gepubliceerd: 16-07-2018 15:07

DekaMarkt steunt buurtinitiatieven

WESTERKOOG - DekaMarkt riep tijdens de sponsoractie ‘Samen sterk voor onze buurt’ klanten op om buurtinitiatieven aan te dragen en stelde €5000,- beschikbaar. Vandaag, maandag 16 juli, ontvingen de meest favoriete initiatieven de cheque met het sponsorbedrag.

Zes weken lang konden klanten van DekaMarkt Koog aan de Zaan tijdens deze actie, met behulp van vouchers en stempalen in de winkel, stemmen op het buurtinitiatief dat zij een warm hart toedragen.

Zo kon supermarktmanager Ben Zwirs cheques overhandigen aan Danielle de Heer en Frank Schagen van kinderboerderij de Veldmuis, Rosemarie Smit van Gym- en turnvereniging Jahn, Abel Zwart van de Reddingsbrigade Zaanstad, Corrie Noom van KZ/Thermo4U, Loes Fuijkschot van Sla je slag bij KZTV en L. Pietersen de Jong van Harmonie Apollo.

,,Ik ben erg enthousiast over de mooie initiatieven die zijn aangedragen. En het is fantastisch om vandaag te zien hoe blij ze zijn met het bedrag dat door onze klanten aan hun initiatief is toegekend. Elke euro komt goed terecht en krijgt een mooie bestemming”, aldus de manager.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl