Dierenzorg Zaanstreek zoekt collectanten

Gepubliceerd: 21-08-2021 10:08

Dierenzorg Zaanstreek zoekt collectanten

STREEK - Dierenzorg Zaanstreek doet bij monde van haar directeur Hilda Beemster een oproep aan Zaankanters zich aan te melden als collectant of wijkhoofd. Dit met het oog op de jaarlijkse huis-aan-huiscollecte, met als doel om geld in te zamelen voor alle dieren in nood in de Zaanstreek.

De oproep van Dierenzorg Zaanstreek verdient steun. Wat doet een wijkhoofd? Deze deelt de collectebussen en de ID-kaarten uit die de collectanten bij hem/haar komen ophalen. Deze neemt het wijkhoofd ook weer in ontvangst.

Een collectant loopt tijdens de collecteweek langs de huizen in zijn/haar omgeving. Vervolgens levert hij/zij de collectebus weer in bij het wijkhoofd. That’s it!

Wanneer?
De collecte heeft dit jaar plaats van zondag 12 t/m zaterdag 18 december. Dit is de week voor Kerst.

Hoe?
Zaankanters kunnen zich opgeven vóór vrijdag 27 augustus door een e-mail te sturen naar: collecte@dierenzorg.net

Meer info?
Dierenzorg Zaanstreek, gevestigd in Zaandam, bestaat uit een dierenambulance, een asiel, pension en dagopvang. De Stichting biedt eerste hulp, vervoer en opvang voor zieke en gewonde huisdieren, zwerfdieren en in het wild levende dieren. Enkele vaste medewerkers en 130 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de bescherming van dieren in de Zaanstreek. www.dierenzorgzaanstreek.nl
Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl