Discussie Zaanse woningbouw en huizen voor statushouders bij In de Ban van de Zaan

Gepubliceerd: 12-02-2019 8:02

Discussie Zaanse woningbouw en huizen voor statushouders bij In de Ban van de Zaan

ZAANSTREEK - Komende woensdag, 13 februari, zijn wethouder Songul Mutluer (PvdA-wethouder) en Frank van Dooren (directeur woningbouwcorporatie ZVH) te gast in het politieke radioprogramma In de Ban van de Zaan. Tussen 20.00 en 22.00 uur te beluisteren op Zaanradio.

Centraal staat woningbouw in de Zaanstreek en alles wat daarmee samenhangt. Op de agenda van Zaanradio-journalisten Martin Blankman en Rob van Haarlem staan punten als: Hoe hard is de verplichting van Zaanstad binnen de regio tot het bouwen van hele grote aantallen woningen?

Hoe houden we die minimaal 30% nieuwbouw in de sociale sector overeind? Duurzaamheid en gasloos bouwen blijven in alle gevallen overeind? en Veranderingen in de woningtoewijzing: voor en nadelen van de veranderingen voor de ‘eigen’ inwoners en woningzoekenden.

Woningen voor statushouders
Ook onderwerpen als scheefwonen aanpakken en zo ja, hoe dan? en gaat het aantal aan statushouders toe te wijzen woningen vooral van de sociale huurvoorraad af? komen voorbij in de politieke discussie.

Frequenties Zaanradio
Zaanradio is in Zaanstad en Wormerland op de kabel en in de ether te ontvangen. In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether). In Wormerland op de kabelfrequentie 89,0 FM. Zaanradio wordt ook gestreamd via www.rtvzaanstreek.nl. Of is te beluisteren via de mediabox, ZIGGO kanaal 1367 of KPN kanaal 1115.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl