Er zijn nog plekken over vier FluXus Zomerweek

03-08-2020 15:52

Er zijn nog plekken over vier FluXus Zomerweek

ZAANDAM - Kinderen die een creatieve vakantiedag willen beleven, kunnen volgende week in de laatste week van de zomervakantie terecht bij FluXus. 

In samenwerking met de Gemeente Zaanstad organiseert FluXus op 10, 11, 12 en 13 augustus creatieve dagen voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Voor maandag, dinsdag en woensdag is nog plek en kun je gratis inschrijven via vakantie@fluxus.nl.


De FluXus Zomerweek loopt van maandag tot en met donderdag op de FluXus locatie Verkadefabriek aan de Westzijde in Zaandam. Tijdens de FluXus Zomerweek doen de kinderen verschillende workshops op één dag. Denk aan animatiefilmpjes maken, dansen, theater, t-shirts bedrukken, muziek maken, een kunstwerk maken… etc. Aan het eind van de dag mogen de dingen die gemaakt zijn mee naar huis.

Schrijf je snel in
Inschrijven kan door een mail te sturen naar vakantie@fluxus.nl met daarin vermeld naam en leeftijd van het kind, bijzonderheden zoals allergieën, naam en mobiel telefoonnummer van de ouder en/of verzorger, het adres en natuurlijk voor welke dag men in wil schrijven. Er kunnen maximaal 60 kinderen per dag meedoen. Vol = vol. 

 

Indeling gaat op volgorde van inschrijving. Je ontvangt een bevestiging van plaatsing per e-mail. Alleen met deze bevestiging ben je verzekerd van een plek. Kinderen die in die week ziek zijn of iemand thuis hebben met klachten als koorts, hoesten etc. kunnen helaas niet meedoen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl