European Blues Challenge 2020 afgeblazen

Gepubliceerd: 17-03-2020 13:03

European Blues Challenge 2020 afgeblazen

KOOG AAN DE ZAAN - Bij monde van organisator BiZ en eventmanager Dirk de Hen is het European Blues Challenge 2020 op 17 en 18 april afgeblazen. 

Hij schrijft:

---Quote:
Wij betreuren het ten zeerste aan te moeten kondigen, onderschreven door zowel de EBU als de DBF, dat de European Blues Challenge 2020 wordt uitgesteld. De status van de strijd tegen Covid-19 rond de datum van de Challenge is te onzeker en daarmee het willen doorzetten van het evenement onverstandig. Ook hebben al een aantal landen aan de EBU laten weten hun deelname in te trekken als voorzorgsmaatregel, dan wel vanwege maatregelen die door hun landelijke overheid zijn ingesteld.

We benadrukken dat de Challenge wordt uitgesteld en niet geannuleerd. We hopen dat ontwikkelingen in de situatie rond Covid-19 het ons mogelijk zullen maken voor de zomervakantie een alternatieve datum te kunnen melden. De gekochte kaarten blijven geldig en de waarde daarvan wordt verdisconteerd met de toegang tot het uitgestelde evenement. We houden jullie op de hoogte.

Het doet ons pijn deze beslissing te moeten nemen, maar de Covid-19 pandemie brengt ons in een ongeëvenaarde situatie met verstrekkende gevolgen.

In een blues stemming, maar met respect,

Het bestuur van de stichting Blues in Zaanstad​

Dirk de Hen
---Unquote:

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl