Europees kampioen taekwondo drilt Boefjes

07-05-2021 14:40

Europees kampioen taekwondo drilt Boefjes

WORMER - Het zal je maar gebeuren. Getraind worden door een Europees kampioene taekwondo. Vandaag beleefden de kinderen van kinderopvang ’t Boefje dat aan den lijve. Hun ‘juffie’ Seda stond in tenue klaar om haar pupillen in het kader van de vakantieactiviteiten via de brede school Wormerland prettig en sportief bezig te houden.

Namens Kinderopvang Boefje, dat beschikt over locaties in Krommenie, Zaandam en Wormer, werd er taekwondo les aangeboden. Kinderen van kinderopvang ’t Boefje van de locatie Koetserstraat en kinderen die in Wormerland wonen of op school zitten konden zich voor dit sportieve gebeuren opgeven.

In haar dagelijkse leven is Juf Seda werkzaam als pedagogische medewerkster bij ’t Boefje. In haar vrije tijd is deze prachtige sportvrouw ook heel actief. Taekwondo is haar favoriete sport en is zij als lid van Him Yoo Sool uit Krommenie zelfs Europees kampioen taekwondo.

Aan de gretigheid van zowel Seda als de kinderen viel af te lezen dat deze manier van met elkaar werken prima beviel. De rode wangen na afloop gaven aan dat het smaakt naar meer. Seda heeft op alle drie de locaties van ’t Boefje de kinderen de grondbeginselen van taekwondo bijgebracht en dat zal ongetwijfeld gevolgen hebben voor de aanwas van nieuwe leden bij haar club.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl