Feest op de Wormer Middenlijn

26-05-2020 16:14

Feest op de Wormer Middenlijn

WORMER - Dat ook WSV' 30 bij de KNVB een verzoek indiende graag in aanmerking te komen voor promotie was voor weinig sportliefhebbers een verrassing. Vanmiddag kreeg interim-voorzitter Nico Kramer de bevestiging dat zijn club in aanmerking komt en volgend seizoen zal uitkomen in de derde klasse.

De KNVB liet preses Kramer rond de klok van half vier weten dat ook WSV`30 tot één van de gelukkigen behoort. De ploeg van hoofdtrainer Rob Hersche promoveert naar de 3e klasse. 

Binnen de club beschouwt men dit gebaar als loon naar werken voor de ploeg uit Wormer. De selectie van WSV`30 stevende immers rechtstreeks af op het kampioenschap. Met een voorsprong van zes punten op achtervolger RCH en elf punten voorsprong op nummer 3 vvv Westzaan mag dit beslist gerechtigheid genoemd worden voor de koploper van de 4e klasse D. 

In het seizoen 19-20 werd eerder al een periodetitel gepakt na de overwinning op hfc Heemstede. Deze titel werd nog bescheiden gevierd, maar nu kan de vlag volledig in top. Volgend seizoen zullen er tal van derby`s gespeeld worden. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl