Fuck die onzekerheid: meeting bij Zaanse zakenvrouwen ZaanLinQ

Gepubliceerd: 05-09-2019 12:09

Fuck die onzekerheid: meeting bij Zaanse zakenvrouwen ZaanLinQ

WORMER - Bij de eerste netwerkbijeenkomst van dit seizoen is op 11 september Vréneli Stadelmaier te gast bij het vrouwennetwerk ZaanLinQ.

De schrijfster van het boek Fuck die Onzekerheid geeft een presentatie aan de Zaanse zakenvrouwen en zal vertellen hoe om te gaan met onzekere gevoelens. Wie gedachten heeft als ‘Nu val ik door de mand’ of ‘Die ander zal het wel beter doen’ doen er goed aan deze zakenmeeting mee te maken. Veel mensen herkennen dit gevoel, aldus de schrijfster. Al zijn het vooral vrouwen die er gevoelig voor zijn. Ondanks dat sommige vrouwen al veel bereikt hebben en ogenschijnlijk heel zelfverzekerd overkomen.

Onderscheiden
Voor haar werk ontving Vréneli in 2015 de Joke Smit-prijs. Dit is een Nederlandse regeringsprijs, bestemd voor een persoon, groep of instantie die een fundamentele bijdrage levert aan de verbetering van de positie van vrouwen in Nederland.

De zakenmeeting wordt gehouden in Theater de Kaasfabriek aan de Dorpsstraat 206 in Wormer. Aanvang 17.30 uur. Ook niet-ZaanLinQ leden zijn als introducee welkom. Kijk voor meer informatie op www.zaanlinq.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl