Genomineerden Zaanse Ondernemingsprijs en Startup Award bekend

Gepubliceerd: 17-10-2019 20:10

Genomineerden Zaanse Ondernemingsprijs en Startup Award bekend

ZAANSTREEK – Tijdens de 248e Corner bijeenkomst, die vanavond plaatsvond, werden de genomineerden voor de Zaanse Startup Award en de Zaanse Ondernemingsprijs 2019 annex PDZ/Trias Jeugdjuryprijs bekend gemaakt. En de nieuwe aanpak voor de 31e editie van de Zaanse Ondernemersdag die op 5 november in het Zaantheater wordt gehouden.

Door Dirk Karten

De genomineerden voor de Zaanse Ondernemingprijs 2019 zijn:

  • René Limmen en IJda Deubel van Bonbon Atelier N. Limmen, Tienlingstraat 10 in Zaandam,

  • Richard en Levinus van der Veekens van aannemersbedrijf Gebroeders van der Veekens, gevestigd aan de Grote Tocht in Zaandam,

  • Rienk Feenstra en Wijnand van Goor van het bedrijf installaties en sanitair Feenstra en van Goor, Eendrachtstraat 8 in Wormer.


“Stuk voor stuk mooie kandidaten”, sprak juryvoorzitter Marcel Beerse vol waardering bij de voorstelronde van de genomineerden. Tegelijk maakte hij aan de Zaanse ondernemers de genomineerden voor de Zaanse Startup Award bekend. Plus een andere opzet van het kiezen van de winnaars.

Nieuwe opzet
Na tien jaar Zaanse Startersprijs werd het volgens organisator stichting Zaanse Ondernemersdag tijd om deze prijs in een nieuw jasje te gieten.
“Met dank aan Ton R. Vermij die tien jaar drijvende kracht als jurylid/organisator was”, aldus voorzitter Peter Wieringa die een tipje van de sluier oplichtte over de nieuwe opzet. “Zo staan er in het Zaantheater straks foodtrucks voor de catering. En wordt de look en feel van de verkiezing aangepast. Onder meer door de inzet van ‘buzzmaster’ Bob Commandeur waardoor er een hoge mate van interactie zal plaatsvinden tussen publiek en de buzzmaster. Ook de dagvoorzitter is bekend: Rens de Jong.”

Genomineerden Zaanse Startup Award
Peter Wieringa noemde ze ‘disruptors’: nieuwe ondernemers die de huidige werkwijze in markten aanpakken en veranderen. Starters met visie en lef. Die het verdienen genomineerd te worden voor de Zaanse Startup Award. De volgende ondernemer zijn genomineerd:

  • Daan Horak van Cell Charge (horecatafels op zonne-energie voor het opladen van telefoons, iPads en ‘oortjes’),

  • Lucien Luijkx en Jordi Bron van Hulc (noem ons een ‘air b&b voor marketeers’. Content marketing, Growth Hacking en influencers marketing platform),

  • Ad van Vugt van Quiquilliace (‘van afval maken wij wat moois’). Zijn missie is de aarde een stukje beter achter te laten dan hoe hij haar vond.


Zie voor meer informatie: www.zaanseondernemersdag.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl