Gewoon Hazes Koor viert jubileum

Gepubliceerd: 25-01-2017 23:01

Gewoon Hazes Koor viert jubileum

ZAANDAM - Het was zaterdag 21 januari groot feest in Partycenter Las Vegas Zaandam. Het Gewoon Hazes Koor vierde daar namelijk haar tweejarig bestaan.

Het Gewoon Hazes Koor vierde daar namelijk haar tweejarig bestaan.

Dit feest werd voorafgegaan door een feestje voor het koor zelf, met als Mystery Guest Mart Hoogkamer. Hij was speciaal uit het zuiden des lands gekomen om het koor te feliciteren en heeft vier liedjes samen met hen gezongen.
Om acht uur gingen de deuren open voor het overige publiek. Na de officiële opening om half negen was het de beurt aan Gewoon Hazes om voor de volle zaal te zingen. Daarna volgden optredens van Patrick Goezinne (vriend van het koor), Master Stu (de Surinaamse Hazes) en de zes man sterke Hazes Blues Band met zanger Ruud Versteeg. Ook Mick Harren, die op de eerste verjaardag van het koor al optrad, en de zangeres Sasja Brouwers lieten van zich horen.
Het Gewoon Hazes Koor zong samen met de Hazes Bleus Band 'De Vlieger', met Mick Harren samen 'Waarom' en spontaan met Sasja Brouwers het lied 'Ik ben zo eenzaam zonder jou'. Het was een feest met rode loper, prosecco, gebak, ballonnen, danseressen en vele artiesten.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl