Gezamenlijk concert Soli Zaandam en Fanfare Kunst na Arbeid Purmerend

Gepubliceerd: 30-10-2019 8:10

Gezamenlijk concert Soli Zaandam en Fanfare Kunst na Arbeid Purmerend

ZAANDAM - Harmonie Soli Zaandam geeft op vrijdag 15 november een concert in de Noorderkerk, Heijermansstraat 127, in Zaandam. Het gaat om een gezamenlijk optreden met Fanfare Kunst na Arbeid uit Purmerend.

Beide muziekverenigingen brengen een gevarieerd avondvullend programma. Soli Zaandam trapt de avond af met de beroemde werken Mercury en Flashing winds van Jan van der Roost. Daarnaast speelt Soli het imposante werk October van Eric Whitacre en Arcana van Kevin Houben als voorbereiding op het concours waar Soli volgend jaar aan deelneemt. Hoogtepunt van het programma van Soli is het Concerto for Clarinet and Band van Artie Shaw met een solo van professioneel klarinettiste Marjolein Schipper. Soli speelt onder de enthousiaste leiding van dirigent John Brouwer.

Na de pauze neemt Fanfare Kunst na Arbeid het stokje over en speelt Moments voor Morricone, de concertmars Jupiter en de unieke compositie Pentagram van Johan de Meij. Ook speelt Kunst na Arbeid het meeslepende Gabriella’s Song uit de bekroonde Zweedse film As it is in Heaven. Kunst na Arbeid wordt met enthousiasme gedirigeerd door Remko de Jager.

Aanvang 20.00 uur. Reserveren via www.solizaandam.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl