Gospelkoor Revival brengt The Passion bij Wormer Concerten

Gepubliceerd: 25-03-2017 12:03

Gospelkoor Revival brengt The Passion bij Wormer Concerten

WORMER - Gospelkoor Revival brengt bij Wormer Concerten op 7 en 8 april aanstaande 'The Passion' in een gospelvariant. De concerten vinden plaats in de Maria Magdalenakerk te Wormer.

Wie kent The Passion niet? Dankzij het muzikaal-bijbels evenement dat sinds 2011 jaarlijks op Witte Donderdag wordt gehouden en rechtstreeks op televisie en via de radio wordt uitgezonden, is het lijdensverhaal van Christus onnoemelijk populair geworden.

Gospelkoor Revival uit Zaandijk voerde in het voorjaar van 2016 met groot succes ‘The Passion’ van Adrian Snell uit. Drie keer was in de regio de zaal volledig uitverkocht.

The Passion in de gospelvariant is op verzoek van de Evenementen Commissie Wormer opgenomen in het culturele jaarprogramma en wordt op vrijdagavond 7 april en zaterdagavond 8 april uitgevoerd.

The Passion is een muzikale uitvoering van het Paasverhaal, van de aankomst van Jezus in Jeruzalem, het laatste avondmaal en de kruisiging, tot de wederopstanding. Dit verhaal willen wij graag op een bijzondere manier delen in de dagen voor Pasen. Naast het vaste koor, bestaande uit 30 mannen en vrouwen maakt Revival voor The Passion gebruik van een 20-tal projectleden, die speciaal voor deze uitvoering mee gerepeteerd hebben.

Verder is er een uitgebreid combo samengesteld met drums, viool, diverse gitaren en blazers, synthesizer en op de vleugel Thirza van Ollefen. De algehele leiding is in handen van dirigent Chris de Kroon. Met veel enthousiasme wordt dit muziekstuk gebracht en ook nu verwacht Revival weer veel bezoekers te inspireren met dit bijzondere Bijbelse Paasverhaal.

Voorafgaand aan de uitvoering van The Passion wordt in het voorprogramma een aantal liederen, passend bij de paasdagen gezongen.

Locatie: Maria Magdalenakerk Dorpsstraat 351, Wormer.
Datum: 7 èn 8 april
Tijd: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
Voorverkoop bij Foto Weenink/Goedheer, Dorpsstraat 34a, Wormer

Reserveren: telefonisch: 075-6423388, 075-6421282
via mail: concertmmwormer@gmail.com

Info: www.concertenwormer.nl of www.revivalweb.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl