Grote HVZ hengelsport-ruilbeurs

Gepubliceerd: 19-02-2019 11:02

Grote HVZ hengelsport-ruilbeurs

ZAANDAM - Voor hengelsportvereniging Zaanstreek mag het seizoen weer beginnen. Om goed uitgerust langs de slootkant op zoek te gaan naar dé vangst van het nieuwe jaar doen sportvissers er goed aan zondag 24 februari een bezoek te brengen aan de jaarlijkse hengelsport ruilbeurs.

Sporthal Zaandam Zuid, Weer 26 biedt dan plaatst aan meer dan vijftig (verkoop)stands. Waaronder bijna alle hengelsportwinkeliers tussen Haarlem en Alkmaar, het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, hengelsportfederatie Sportvisserij Midwest Nederland, botenbouw en hengelbouw.

Verder staan alle commissies van HVZ er zelf om uitleg en advies te geven over sportvisserij en eigen activiteiten. Niet-vissende familieleden kunnen zich vermaken bij het Rad van Fortuyn op het horecaplein. Voor de jeugd is er een speurtocht.

Op de ruilbeurs worden ieder jaar ook heel veel tweedehands hengelsportmateriaal. Tevens is het mogelijk ter plaatse lid worden van de HVZ en of een nachtvis/derde hengelvergunning te kopen (vanaf dit jaar zijn dit twee aparte vergunningen in de Zaanstreek).

De beurs is op zondag 24 februari van 10.00 tot 14.00 uur geopend en is gratis toegankelijk. (ook voor niet-leden HVZ).

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl