Hembrug Happening op Hembrugterrein

Gepubliceerd: 08-09-2018 17:09

Hembrug Happening op Hembrugterrein

ZAANDAM - De vierde editie van het vrij toegankelijke festival Hembrug Happening staat voor de deur. Morgen, zondag 9 september, tussen 11.00 en 19.00 uur is het Hembrugterrein decor voor wat de organisatie het ‘meest relaxte festival ever’ noemt.

Een festival voor scharrelaars, schavuiten, vrije denkers, genieters, nieuwsgierigen, muzieklovers, ontdekkers, wereldverbeteraars, knutselaars, yogafanaten, chillers, crea's, friends & family. Er is onder meer (live)muziek, theater, een betekenisplein, eten en drinken, mega-relaxte theetuin, workshops, kinderateliers, vuurloop, instawalks, lezingen, yoga en heel veel liefde.

Live muziek
Er is megaveel live-muziek en vele presentaties van onder meer Banwakaboom (in samenwerking met het Zaantheater), Theatermijn, het WNF, Hemlab, Clean2Antartica, Zaans Museum, Cacao Impro en Art Zaanstad. Er is een workshop poëzie of rap van onze stadsdichters. Bettina Drion geeft schrijfworkshop. Er is yoga en Qi gong van Yogadreams en Ruben Timman geeft een voorproefje van zijn Museum for Humanity.

Haven-Stad
Art Zaanstad en het Hembrug museum zijn aanwezig terwijl voor de eerste keer het gerestaureerde directiegebouw 8 te zien is. Met daarin een maquette van Haven- Stad, het nieuw te verrijzen stadsdeel.

Zinnestrelend
,,De Hembrug Happening is een festival dat echt past bij de rauwe schoonheid en de rijke cultuur van dit terrein”, aldus organisator Peter Sikkes die het event samen met zijn partner Karin Seine neerzet. ,,We wilden een festival neerzetten waar het voor de grootsten én de kleinsten mogelijk is een inspirerende dag te hebben en verhalen te beleven. Waar de fantasie wordt geprikkeld en de zinnen gestreeld. Waar creatieve, inspirerende zielen een podium krijgen.”

Meer informatie op www.hembrughappening.nl. en facebook.com/HembrugHappening

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl