Jeroen Kroes weer trainer Alcmaria Victrix

16-02-2021 09:17

Jeroen Kroes weer trainer Alcmaria Victrix

ASSENDELFT - De weg naar het complex van voetbalvereniging Alcmaria Victrix weet Jeroen Kroes zonder problemen te vinden. Van 2008 t/m 2011 was hij al eens hoofdtrainer bij ‘Alkmaars oudste’ voetbalclub, destijds derdeklasser. Vanuit zijn woonplaats kan hij de route naar alle waarschijnlijkheid nog dromen.

Alcmaria Victrix is een z.g. omnisportvereniging met op dit moment twee bloeiende afdelingen: voetbal en honk-/softbal. Van de eerstgenoemde tak zal Zaankanter Jeroen Kroes (47) met ingang van het komende seizoen de hoofdtrainer zijn van het eerste elftal op zondag. Het bestuur van Alcmaria Victrix heeft daarover overeenstemming bereikt met de Assendelver.


Van 2008 t/m 2011 was hij al hoofdtrainer bij ‘Alkmaars oudste’, destijds derdeklasser. Begin 2011 besloten beide partijen om uit elkaar te gaan en hierna werd Jeroen coach van het beloftenelftal van Odin’59 en assistent bij Topklasser ADO’20. Vervolgens stond hij als hoofdtrainer aan het roer bij respectievelijk Monnickendam, Stormvogels IJ.V.V, Koninklijke HFC (Jong HFC en Zat. 1) en FC Castricum. Het afgelopen seizoen was hij werkzaam bij SDOB, waar hij deel uit maakte van een uitgebreide technische staf. 

NIEUWBOUW
De handtekening van Jeroen Kroes was overigens niet de enige die gezet werd. Na zes jaar voorbereiding is bij Alcmaria recentelijk eindelijk de kogel door de kerk. In de tweede week van februari zal gestart worden met de voorbereidende werkzaamheden van de sloop van de huidige kleedkamers. Daarvoor in de plaats komen twaalf nieuwe kleedkamers, een geavanceerde technische installatie, vloerverwarming, zonnepanelen, nieuwe aankleding buitenkant pand.

Op de foto ondertekenen Jeroen Kroes en bestuurslid technische zaken Dick Bakker de overeenkomst.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl