Kai Heerings op naar volgende avontuur

08-02-2021 11:22

Kai Heerings op naar volgende avontuur

STREEK - Als je als jonge talentvolle voetballer droomt van een betaalde loopbaan weet je dat het een lange weg kan worden. Velen proberen het, weinigen slagen. Op dat gebied is onze streekgenoot Kai Heerings (31) een gelukkig man. Hij bivakkeert al een flinke periode in dat wereldje en heeft zojuist weer een contract afgesloten dat hem zal brengen naar THOI Lakatamia op Cyprus.

De centrale verdediger vertrekt per direct bij MVV zo meldt de club uit Maastricht. Heerings kwam afgelopen zomer naar MVV. Zijn langste tijd speelde de zoon van huidig Hercules Zaandam trainer Eric Heerings voor FC Utrecht (2010-2015). Daarna volgden Helmond Sport, Cambuur, Homburg, St Pöllen, Fortuna Sittard, North East United en aansluitend een korte periode in het uiterste zuiden van ons land.

Heerings speelde in totaal elf keer voor de z.g. Sterrendragers. De overige duels moest hij – wegens een blessure – aan zich voorbij laten gaan. Ook tegen Cambuur ontbrak Heerings wegens een blessure. In totaal droeg Kai 770 minuten het trotse shirt met de ster op de borst.

“We zijn in goed onderling overleg uit elkaar gegaan”, zegt MVV'er Ron Elsen. “Wij konden Kai voor de lange termijn geen zekerheid bieden. Daarom koos hij nu voor een nieuw avontuur op Cyprus” zo valt te lezen op de website van de zuiderlingen.
“Ik heb me in de korte tijd dat ik in Maastricht ben geweest, heel erg thuisgevoeld”, zegt Kai Heerings. “Ik heb er zo veel aardige mensen leren kennen, een warme club. Ik hoop dan ook dat de supporters weer snel in de Geusselt op de tribunes mogen zitten. En natuurlijk wens ik de jongens en iedereen die MVV een warm hart toedraagt veel succes!”

Over zijn nieuwe club staat op Wikipedia dat Enosis Neon THOI Lakatamia  een Cypriotische voetbalclub is, gevestigd in Lakatamia, Nicosia. Hun kleuren zijn blauw en geel en hun stadion is het gemeentelijk stadion van Lakatamia.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl