Koogerpark blijkt prachtige smeltkroes

12-08-2020 15:44

Koogerpark blijkt prachtige smeltkroes

KOOG AAN DE ZAAN - Lang was er de onzekerheid. Gaan we wel of niet hutten bouwen? Aan dat lange wachten is net op tijd een einde gekomen. En niet alleen het lange wachten, ook de onzekerheid of er dit jaar überhaupt een Huttendorp mocht worden gebouwd.

Half juni kreeg men in Koog aan de Zaan groen licht, met een aangepast coronaproof draaiboek. Dat had o.a. een inschrijving in etappes tot gevolg.


Met slechts 100 kinderen en een strak ingedeeld Huttendorp klonk maandag j.l. om 10.30 het startsein. Met liters water en liters zonnebrand. En met een flinke stapel pallets om meteen goed van start te kunnen. En het resultaat van twee dagen ploeteren mag er zijn. De wijkagent komt iedere dag even langs en geeft dan een goedkeurende blik. In zijn optiek zijn de hutten topbouwwerken.

Dinsdagmiddag was de reportageploeg van ZaanTV aanwezig. Dat liep bijna parallel met een bezoek van wethouder Groothuismink aan het dorp. Zij liep met 'burgemeester' Menno de Haas door het dorp. De kinderen van zowel De Haas als Groothuismink maken deel uit van de begeleidingsgroep. 

 De opnamen zijn vanaf vanavond te zien op ZaanTV. Ook werden er flink wat foto's geschoten. Deze staan op https://myalbum.com/album/k3GGqeVNNz7x

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl