Korfballeague tweede ronde

22-01-2021 16:30

Korfballeague tweede ronde

STREEK - Na de eerste ronde in de Korfballeague competitie 2020-2021 is er het één en ander gepasseerd. In Den Haag werd in de Tweede Kamer overeengekomen dat er sprake zal zijn van een avondklok. Deze gaat zaterdag in en duurt in elk geval tot 10 februari. Tussen 21.00 uur 's avonds en 04.30 uur 's nachts mag je alleen dan naar buiten als dat strikt noodzakelijk is.

Wat meteen opvalt vanuit de sportbonden is dat de wedstrijden in het betaalde voetbal gedurende de periode dat de avondklok geldt in de avond gespeeld zullen blijven worden.

Hockeybond KNHB heeft de clubs uit de hoofdklasse opgeroepen om oefen- en competitiewedstrijden zoveel mogelijk te spelen voordat de avondklok ingaat. Als het niet anders kan, mogen de wedstrijden wel na 21.00 uur 's avonds gespeeld worden. De hoofdklasse wordt op 31 januari hervat.

WEDSTRIJDEN
De (top)korfballers staan aan de vooravond van hun tweede ronde van dit gebroken seizoen. In Wormer ontvangt GG/IJskoud de Beste (zelf verliezend van LDODK) om 15.30 uur Oost Arnhem dat het eerder niet kon bolwerken tegen KZ/Thermo4U.
Tegelijkertijd zal Blauw-Wit (A) het opnemen tegen LDODK/Rinsma Modeplein. De Amsterdammers verloren hun eerste partij met 36-27 van PKC.
Oorspronkelijk was het klokslag 20.30 uur, maar dat is gewijzigd in 17.00 uur, zal in het Topsportcentrum aan de Wezelstraat een zeer interessante partij te zien zijn. KZ/Thermo4U neemt het op tegen de landskampioen PKC/Vertom.

LIVEBEELDEN
De wedstrijden kunnen en mogen niet bezocht worden door supporters. Geen paniek, want per dit seizoen worden alle Korfbal League duels uitgezonden via een nieuw platform t.w. Eyecons.
Wie de wedstrijden wil volgen moet zich even registreren. Volg hiervoor de instructies.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl