Laat je stem niet verloren gaan

Gepubliceerd: 25-03-2020 10:03

Laat je stem niet verloren gaan

ZAANDAM - Een dergelijke kop klinkt als een oproep om de juiste keuze te maken op het gebied van de politiek. In dit geval gaat het om iets totaal anders. Een nieuw GIRLBAND avontuur! En dat in onze stad!

Dat vraagt natuurlijk enige opheldering. Aan de Westzijde 412 in Zaandam is de Vocal & Performance Academy gevestigd. Dit fenomeen is in het jaar 2018 opgericht. Vanaf september 2019 worden de lessen op de huidige locatie in Zaandam gegeven. In de lessen werken de deelnemers aan: zangtechniek, tekstinterpretatie, podium coaching, songwriting en auditie voorbereidingen.

De intentie van de Academy is het opleiden, ontwikkelen en inspireren van studenten om hun muzikale potentieel ten volle te benutten en hen de vaardigheden aan te leren voor een leven lang muziekplezier.

Heel belangrijk in dat geheel is de rol van Dicle Kutlubay. Zij is niet alleen een zangeres, maar ook gedreven danseres, actrice, songwriter, dans en muziekdocente. Na haar dansopleiding op de 5 o’clock van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en het Art & Entertainment College is ze doorgestroomd naar dansacademie Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Wie met haar praat zal merken dat zij een schat aan ervaring heeft opgebouwd en actief is aan diverse fronten.

Op de Academy is de GIRLBAND, bestaande uit Bente Wensink, Sanne Davidson, Lina Parisa Tajeddin, Jacky van de Velden, Lena Schalkwijk, Charlotte Fleur Yntema en Joëlle Codrington, een belangrijk onderdeel.

Dicle Kutlubay vertelt daar graag over. ‘Deze meiden dansen, zingen, schrijven eigen liedjes en acteren! Ze hebben al veel ervaring opgedaan bij onder andere: RTL en bij Kinderen voor Kinderen. De meiden hebben hun krachten gebundeld en zijn helemaal klaar voor het nieuwe GIRLBAND avontuur!’

Iedere week werken de meiden dag in, dag uit aan hun vocale vaardigheden, choreografie en podiumpresentatie. De meiden willen graag met hun muziek een belangrijk boodschap mee geven. ‘Blijf in jezelf geloven en geniet van het leven! focus niet op het negatieve en probeer er altijd boven te staan. Wees jezelf, want dat is de mooiste versie die er is!

Wie meer wil weten over dit unieke project van de Vocal & Performance Academy kan - het liefst - contact zoeken via de mail info@vocalperformanceacademy.nl

Meer contact informatie is te vinden op
https://vocalperformanceacademy.nl/girlband/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl