Marketing Zaanstreek en Rabobank verlengen samenwerking

Gepubliceerd: 12-01-2022 10:01

Marketing Zaanstreek en Rabobank verlengen samenwerking

STREEK - De samenwerking met Stichting Marketing Zaanstreek is recentelijk door Rabobank Zaanstreek verlengd. Daarmee blijft de bank voor nog twee jaar verbonden aan de stichting.

“We hebben tot doel het imago van de Zaanstreek te versterken. En tevens de inwoners en bezoekers van onze veelzijdige regio te stimuleren de Zaanstreek echt te ontdekken" vertelt Anneke Wijdogen-Vis, directeur van Stichting Marketing Zaanstreek in een persbericht. "Rabobank is één van onze partners en ondersteunt onder andere ondernemers, (sport)verenigingen en (culturele)stichtingen om de Zaanstreek leefbaarder, duurzamer en daarmee aantrekkelijker te maken. Een visie waar wij ons in herkennen en graag samen in optrekken.”

“De Zaanstreek is en blijft een mooie regio om in te wonen en te werken”, aldus Ariënne Kooter, directeur coöperatieve Rabobank Zaanstreek, op haar beurt. "Momenteel werk ik vier jaar in de Zaanstreek en nog steeds ontdek ik mooie initiatieven waar wij vanuit onze coöperatieve missie een bijdrage aan kunnen leveren. Juist ook vanuit onze kennis en de netwerken die onze medewerkers hebben in de Zaanstreek." 


Samen met de stichting en haar partners kijkt de bank naar de gezamenlijke uitdagingen, hoe zij elkaar kunnen versterken, met elkaar kunnen samenwerken zodat uiteindelijk de Zaanstreek er beter van zal worden.

Foto BAM Wonen

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl