Maximaal 13.000 toeschouwers bij AZ-PSV

07-09-2021 13:06

Maximaal 13.000 toeschouwers bij AZ-PSV

STREEK - Het gaat weer beginnen zoemt het rond het AFAS stadion in Alkmaar. De hoofdmacht van AZ speelt op zaterdag 11 september haar eerste thuiswedstrijd in de eredivisie tegen PSV. Daaromheen zal de Alkmaar/Zaanstreek combinatie ongetwijfeld aandacht schenken aan de officiële ingebruikname van het gerenoveerde stadion.

Deze interessante topper staat zaterdag onder leiding van Allard Lindhout. De scheidsrechter wordt op zijn 34e verjaardag geassisteerd door Rogier Honig en Rens Bluemink. Marc Nagtegaal is de vierde official. In het AFAS Stadion zal om klokslag 21.00 uur worden afgetrapt.


Waar je 'vroeger' op de bonnefooi naar dergelijke wedstrijden kon gaan zijn de tijden behoorlijk anders geworden. Om toegang te krijgen tot dit duel moeten de bezoekers in het bezit zijn van een seizoenkaart of een wedstrijdkaart, een coronatoegangsbewijs (vanaf 13 jaar en ouder) en een geldig legitimatiebewijs. Voor deze wedstrijd zijn maximaal 13.000 plaatsen beschikbaar.

Tijdslots
Aan elke seizoenkaart of wedstrijdkaart is een tijdslot gekoppeld. Je kunt het stadion betreden binnen het gekoppelde tijdslot. Er zijn vier tijdslots die per wedstrijd wisselen, elke seizoenkaarthouder is de eerste vier eredivisiewedstrijden in elk tijdslot een keer ingedeeld. Losse ticketkopers kunnen hun tijdslot terugvinden op hun toegangskaart.


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl