Meer ruimte voor vers bij Dekamarkt

Gepubliceerd: 07-07-2021 11:07

Meer ruimte voor vers bij Dekamarkt

KOOG AAN DE ZAAN - Wie door onze streek gaat zal het opvallen dat tal van supermarkten bezig zijn met een aanpassing van hun filiaal en vaker nog met een totale verbouwing van hun pand. Zo waren er ook de achterliggende periode bij de Dekamarkt op de Molenwerf volop bouwwerkzaamheden gaande. Dat is nu over.

Dat werd gemarkeerd door het moment dat supermarktmanager Patrick Gijssen vanmorgen vroeg de deuren opende van zijn vernieuwde DekaMarkt op de Molenwerf in Koog aan de Zaan. Door het toevoegen van de ruimte van de voormalige kapper komen er meer vierkante meters beschikbaar voor vers. Ook werden er bijna 1400 nieuwe artikelen extra toegevoegd aan het assortiment. Nog meer keuze dus!

Supermarktmanager Patrick Gijssen kijkt trots rond: ‘Wat is het mooi geworden. Door de extra meters van de kapper krijgt vers meer ruimte. Sinds vandaag branden we nu zelf verse noten in de winkel. De geur komt je al van verre tegemoet. Ook is het assortiment met ultra verse maaltijden uitgebreid. Zo heb je nog meer keuze als je een keer geen zin hebt om te koken. De groente en fruit afdeling, de kaasafdeling, maar ook de broodafdeling kregen meer ruimte en extra producten erbij. Kortom, er is heel veel keuze. Mijn collega’s en ik staan voor iedere klant klaar met tips of adviezen, zodat zij verrassend lekkere gerechten op tafel kunnen zetten. Tot snel!”

De vernieuwde supermarkt is zeven dagen per week open en parkeren kan gratis.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl